Връзката на Григор Димитров и огнената  Мадалина Генеа от няколко

...
Връзката на Григор Димитров и огнената  Мадалина Генеа от няколко
Коментари Харесай

Гришо Димитров изневерявал на гаджетата си с Мадалина?Ето от кога пърхал с нея

Връзката на Григор Димитров и огнената  Мадалина Генеа от няколко години

Той правел се@кс с нея от години и мамел предходните си гаджета с румънката.

Моделката и актриса предходна през леглото на хасковлията, откакто се разделила с артиста Джерард Бътлър.Шавливката и холивудската звезда поставили завършек на връзката си преди три години.

По това време Гришо и Мадалина се срещат за първи път на празненство в Америка. То е проведено от един от спонсорите на българския тенисист.Следват къси свалки и флиртове, като двамата се срещат още веднъж в Монако, където Григор има голямо жилище.

Паметливи напомнят, че по това време Гришо имаше сякаш сериозна връзка с Никол Шерцингер. Двамата се събираха  и разделяха няколко пъти. Последният път, когато се разделиха дефинитивно, бе през 2019 година.Тогава американската певица съобщи, че повода за раздялата е ревнивост. Тя го ревнувала от неговите последователки, само че евентуално панацеята за разлъката се оказала сексапилната Мадалина, с която спортиста не  е прекъсвал връзка през годините.

А красивата Шерцингер тежко понесе раздялата с Гришо и дълго време не излизаше по срещи, макар че ухажори не й липсваха.

Заради Мадалина Гришо заряза и милионерската дъщеря Лолита Османова, с която бяха дружно повече от година.

Тагове: Григор Димитров Мадалина Генеа Гришо и Мадалина Гришо Никол Шерцингер Лолита Османова
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР